Star Wars Jedi: Survivor

Star Wars Jedi: Survivor-historietrailer introduserer Cals følgesvenner

Inkludert flere kjente figurer fra det første spillet.

EA og Respawn slapp denne uken en ny kikk på det kommende Star Wars Jedi: Survivor. Traileren – som du kan se øverst i artikkelen – tar for seg spillets historie og introduserer flere av figurene som dukker opp.

Greez Dritus overlevde det første spillet og er tilbake med nesten alle sine fire armer.
EA

Historien er Jedi: Survivor er bygget rundt Cals forsøk på å unnslippe det galaktiske imperiets klør for godt. Det blir selvfølgelig ikke så enkelt som han hadde håpet, men har får i det minste med seg litt hjelp.

Blant følgesvennene som følger Cal er flere kjentfolk fra forgjengeren Star Wars Jedi: Fallen Order. Traileren viser blant annet at vi får gjensyn med nattsøsteren Merrin og piloten Greez Dritus. Helt nye figurer dukker også opp, inkludert en mystisk jedi-lignende figur og diverse kjeltringer.

Hva spilling angår byr den nye videoen på glimt av samarbeid med medhjelperne i kamp. Akkurat hvordan dette fungerer kommer riktignok ikke helt frem. Ellers kunne vi også skimte noen puslesekvenser, som vil utfordre spillernes små grå.

Star Wars Jedi: Survivor skal lanseres om en drøy måned, nærmere bestemt 28. april. Spillet kommer til PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

LES OGSÅ: Ubisoft skal lage et historiedrevet Star Wars-spill med en åpen verden »

Siste fra forsiden