Star Wars Jedi: Survivor

EA ber fans om å ikke dele Star Wars Jedi: Survivor-avsløringer

Det etter at spillet skal ha dukket opp tidlig for noen spillere.

EA

Det er enda noen dager igjen til lanseringen av Star Wars Jedi: Survivor. Likevel har noen spillere visstnok fått tak i eksemplarer allerede, og nå ber EA om at fans unngår å røpe spillets innhold.

I en melding på Twitter gir EA klar beskjed om at fans må unngå fristelsen til å dele hittil hemmeligholdte detaljer om spillet.

– Ingen avsløringer! Vi er utrolig spent på at alle skal få oppleve Star Wars Jedi: Survivor denne uka. Vi ber om at dere vær så snill tenker på andre og unngår å legge ut eller dele avsløringer.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Anmodningen ble gjentatt av flere ansatte i Respawn, utvikleren bak Star Wars Jedi: Survivor – blant annet spillforfatter Pete Stewart.

– Venner, vær så snill å ikke spoler spillet. Vi har jobbet veldig hardt for å lage noe som forhåpentlig overrasker og gleder dere alle. Jeg vet at mange vil bli lei seg hvis de ser avsløringer før de får spille, og for oss er det også veldig trist å se, sa Stewart på Twitter.

Star Wars Jedi: Survivor fortsetter historien fra Star Wars Jedi: Fallen Order. Denne gangen tar Cal Kestis og medhjelperen BD-1 fatt på oppgaven med å opprette et fristed for alle som ønsker å unnslippe klørne til det galaktiske imperiet. Med seg får han også en rekke andre venner, som dukker opp som medhjelpere i kamp.

Star Wars Jedi: Survivor lanseres 28. april, for PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

Se ni minutter med spilling fra Star Wars Jedi: Survivor »

Siste fra forsiden