Star Wars

Respawn har tre Star Wars-spill i ovnen

Nytt Star Wars Jedi, et skytespill og et strategispill.

EA

EA kunne tirsdag bekrefte at det har tre nye Star Wars-spill på vei. Samtlige lages i regi av Titanfall- og Star Wars Jedi: Fallen Order-utvikler Respawn Entertainment.

Respawn lager enda et Star Wars-skytespill, men EA har visst ingen planer om et nytt Battlefront.
EA

I en pressemelding forteller EA at det første spillet blir et nytt innslag i Star Wars Jedi-serien. Vi fikk ingen detaljer om spillet, men prosjektet ledes av Stig Asmussen, som regisserte forgjengeren.

Videre holder et annet Respawn-team på med et førstepersons skytespill satt til stjernekriguniverset. Dette snekres sammen av gjengen som lagde VR-spillet Medal of Honor: Above and Beyond, men ifølge VentureBeat blir Star Wars-spillet ikke i VR.

VentureBeat hevder videre at EA ikke har planer om å lage et Star Wars: Battlefront 3. Det ettersom DICE konsentrerer seg om Battlefield og Respawn har tatt over alt av spillutvikling som har med Star Wars å gjøre.

Siste spill på EAs liste er et strategispill fra Bit Reactor. Det nylig dannede studioet består av tidligere Firaxis-veteraner, kjent for XCOM og Civilization. Respawn står som produsent for spillet.

Ingen lanseringsvinduer ble bekreftet for noen av de tre titlene.

Heavy Rain-skaperen skal også lage Star Wars-spill.
Her er første glimt av Star Wars Eclipse »

Siste fra forsiden