PlayStation Plus - januar 2023

Dette er spillene du får med PlayStation Plus i januar

Blant annet Star Wars Jedi: Fallen Order.

EA

Nytt år, ny måned og nye muligheter for PlayStation Plus-abonnenter til å raske med seg spill. Sony har avslørt hva som venter spillere som abonnerer på enten Essential-, Extra- eller Premium-nivåene i januar. Her blir det både stjernekrig, postapokalypse og plattformaction.

Star Wars Jedi: Fallen Order (PlayStation 4 og PlayStation 5)

Star Wars Jedi: Fallen Order.
EA

Star Wars Jedi: Survivor fortsetter eventyret om Cal Kestis en gang senere i år, så da passer det bra å enten gjenoppleve eller prøve forgjengeren for første gang. Sony og EA lar abonnenter spille Star Wars Jedi: Fallen Order så mye de vil, gitt at medlemskapet er aktivt, fra og med 3. januar.

Spillet byr på klassisk Star Wars-action, med både jediriddere, sith-skurker, lyssabler og Stormtroopere om hverandre. Vår anmelder var likevel bare sånn halvveis fornøyd med opplevelsen.

– Fallen Order er likevel ikke helt det jeg håpet det skulle være, og bringer nærmere null som ikke allerede finnes i andre spill. Det som gjør dette unikt er heller at det samler mye i ett, og vil nok derfor være nok for mange. Fortellingen er lenge ganske kjedelig, men hele spillet blir bedre av at både innsatsen og mulighetene øker med tiden, skrev Andreas Bjørnbekk.

Fallout 76 (PlayStation 4)

Fallout 76.
Bethesda

Fallout 76 introduserte en ny flerspillervri til den svært populære postapokalypseserien i 2018. Sluttproduktet ble likevel ikke helt det vår egen Gøran Solbakken hadde ønsket seg – selv om det skal sies at spillet har fått mange utvidelser og justeringer siden den tid.

– Bethesda skal ha for at de ikke er redd for å prøve nye ting, og teste ut kjente spillserier i nye sjangre. Fallout 76 er imidlertid ikke et veldig godt forsøk på noe nytt, og det virker som om utviklerne ikke er 100 % sikre på hva de vil ha ut av dette spillet, lød konklusjonen i vår anmedelse.

Axiom Verge 2 (PlayStation 4 og PlayStation 5)

Axiom Verge 2.
Thomas Happ Games

Axiom Verge disket opp med en spennende plattformopplevelse i 2015. Seks år senere kom oppfølgeren, og det er denne PlayStation Plus-abonnenter kan raske med seg i januar.

Spillet fra soloutvikler Thomas Happ lokker med elementer fra klassiske sideskrollere, som Metroid, Contra og Blaster Master. Her feier man gjennom en pikselert verden, bekjemper fiender og plukker opp nye egenskaper som låser opp flere områder å utforske.

Alle tre spillene tilbys uten ekstra kostnad fra 3. januar til 6. februar.

Siste fra forsiden