Star Wars Jedi: Fallen Order

Nå kjører Star Wars Jedi: Fallen Order bedre på nye konsoller

Ny oppdatering justerer opp bildefrekvens og oppløsning.

EA

Star Wars Jedi: Fallen Order har fått en overhaling på PlayStation 5 og Xbox Series X/S. Spillet kjører nå hakket hvassere – via bakoverkompatibilitet – på den nye konsollgenerasjonen, med forbedringer til både bildefrekvens og oppløsning.

Star Wars Jedi: Fallen Order.
EA

Via sine nettsider har EA forklart akkurat hvilke endringer som er introdusert i spillets nyeste oppdatering. Justeringene er litt forskjellige avhengig av hvilken maskin du spiller på, men etter alt og dømme blir det merkbare forskjeller for alle tre.

På PlayStation 5 økes bildefrekvensen fra 45 til 60 bilder i sekundet. I tillegg jekkes oppløsningen opp fra en dynamisk løsning som kunne veksle mellom 810p og1080p til å ligge låst på 1200p.

Xbox Series X-spillere kan velge mellom to forskjellige moduser. Performance mode skilter med 60 bilder per sekund og en dynamisk oppløsning på 1080p til 1440p. Normal mode holder på 45 bilder i sekundet, men byr på dynamisk oppløsning mellom 1512p og 4K.

På Xbox Series S får Star Wars Jedi: Fallen Order ingen justering til oppløsningen. I stedet er det bildefrekvensen som får et løft, og også her skal den opp til 60 bilder i sekundet.

Disney puster nytt liv i Lucasfilm Games.
Samler alle fremtidige Star Wars-spill under ett banner »

Siste fra forsiden