Star Wars Jedi Fallen: Order 2

Oppfølgeren til Star Wars Jedi: Fallen Order kommer visstnok bare til PC og nye konsoller

Rykter hevder at spillet skal lanseres neste år.

EA

Neste innslag i EAs Star Wars Jedi-serie vil lanseres til neste år, og da bare på PC og nye konsoller. Det hevder VentureBeat-journalist Jeff Grubb.

Siden lanseringen av PlayStation 5 og Xbox Series X/S i 2020 har de fleste spill også fått versjoner for den forrige konsollgenerasjonen. Som Grubb forklarte i sin nyeste podcast-episode (via VGC) blir ikke det lenger nødvendig for neste Star Wars Jedi, ettersom det er lenger til lansering og flere tilsynelatende vil ha klart å skaffe seg nye konsoller innen den tid.

– Star Wars Jedi 2 kommer utelukkende til å bli et nygenerasjonsspill, på PlayStation 5, Xbox Series X og S og selvfølgelig PC. En av grunnene til at de kan gjøre det er fordi det ikke skal ut før 2023. Dette spillet kommer garantert ikke ut før 2023.

Oppfølgeren til Star Wars Jedi: Fallen Order ble kunngjort i januar i år. Spillet har enda ikke fått noe offisielt navn, men skal vi tro Grubb vil EA og utvikler Respawn gå bort fra Fallen Order-undertittelen. Mer får vi etter sigende vite under den årlige Star Wars-feiringen i mai.

Respawn jobber også med to andre Star Wars-inspirerte spill. Det første av disse er et skytespill i førsteperson, mens det andre er et strategispill som utvikles i samarbeid med Bit Reactor – et nytt studio bestående av XCOM- og Civilization-veteraner.

LES OGSÅ: Uncharted-forfatter Amy Hennig jobber med Star Wars-spill igjen »

Siste fra forsiden