Amy Hennig - Star Wars

Amy Hennig jobber med Star Wars-spill igjen

Uncharted-forfatteren skal lage et historiedrevet actioneventyr satt til stjernekrigland.

Skjermbilde fra det kansellerte Star Wars-spillet fra Visceral Games.
Skjermdump

Spillveteran og Uncharted-forfatter Amy Hennig har gitt seg i kast med nok et spill basert på Star Wars. Det bekreftet hun selv denne uken.

Nyheten kommer fem år etter at EA satte kroken på døren for Star Wars-spillet hun jobbet med hos Visceral Games. Hennig har siden sagt at hun ikke klandrer EA for den beslutningen, og nå er hun tilsynelatende klar for å prøve seg på mer stjernekrig.

Det eneste vi har sett så langt fra samarbeidet mellom Skydance og Lucasfilm.
Lucasfilm Ltd

Som det meldes via Star Wars' nettsider er det Hennigs Skydance New Media som tar føringen på prosjektet. Utvikleren – som også jobber med et superheltspill fra Marvel – får selskap av Lucasfilm Games for å lage det som beskrives som «et historiedrevet actioneventyr med en original historie satt i Star Wars-galaksen».

– Jeg har ofte beskrevet hvordan det å se Star Wars i 1977 i bunn og grunn gjenskapte min 12 år gamle gjerne, og formet mitt kreative liv for all fremtid. Jeg er storfornøyd med å jobbe med Lucasfilm Games igjen for å fortelle interaktive historier i denne galaksen som jeg elsker, sa Hennig i en uttalelse.

Hennigs kansellerte Star Wars-prosjekt ble overført til et annet studio, og rettighetene ligger nok fortsatt hos EA. Hvorvidt forfatteren tar med seg noen ideer fra prosjektet gjenstår imidlertid å se.

Ragtag – som var spillets kodenavn – skulle i likhet med Uncharted by på en solid dose action og eventyr. I stedet for å fokusere på én protagonist skulle det riktignok ha flere spillbare figurer, med ulike sekvenser som fortalte deres historier side om side.

LES OGSÅ: Respawn har tre Star Wars-spill i ovnen »
LES OGSÅ: Ny Star Wars 1313-video viser Boba Fett i aksjon »

Siste fra forsiden