Amy Hennig - Marvel

Nå skal Uncharted-forfatter Amy Hennig lage Marvel-spill

Actioneventyr med en helt ny historie.

Illustrasjonsbilde fra Marvel's Avengers.
Espen Jansen/Gamer.no

Tidligere Uncharted-forfatter Amy Hennig fikk aldri Star Wars-prosjektet sitt på beina, etter at EA skrotet opplegget i 2017. Nå har hun i stedet tatt sikte på en annen stor merkevare, og denne uken kunne veteranen avsløre et nytt samarbeid med Marvel.

LES OGSÅ: Amy Hennig klandrer ikke EA for kanselleringen av Star Wars-spillet sitt »

Amy Hennig.
Twitter

Via nettsidene til mediekonsernet Skydance forklares det at Skydance New Media – spillavdelingen der Hennig er sjef – skal utvikle et historiedrevet actioneventyr med en helt ny historie satt i Marvel-universet.

– Jeg kan ikke tenke meg en bedre partner enn Marvel for vårt første spill. Marvel-universet symboliserer alt av action, mystikk og spenning fra actioneventyrsjangeren som jeg elsker og som passer perfekt til en interaktiv opplevelse, sa Hennig i en uttalelse og fortsatte:

– Det er en ære å kunne fortelle en original historie med alt av medmenneskelighet, kompleksitet og humor som gjør at Marvel-figurer holder seg så relevante over tid og som lar spillerne våre tre inn i rollen som disse heltene de er glade i.

Stort mer enn det kom ikke frem fra pressemeldingen. Hvilke helter eller kjeltringer Skydance tenker å ha med i spillet vet vi derfor foreløpig ikke. Videre nevnes det planer om å samkjøre både spill, film og TV på en eller annen måte.

Ytterligere detaljer skal avsløres «når tiden er inne».

LES OGSÅ: Insomniac Games utvikler et Wolverine-spill til PlayStation 5 »

Siste fra forsiden