EA Play 2020

EA varter opp med heldigitalt Play-show til sommeren

Utvikleren lokker med «verdenspremierer, nyheter og mer».

EA

Siden 2016 har EA styrt unna E3, til fordel for sitt egenproduserte EA Play-arrangement. I år blir intet unntak, men på grunn av korona-pandemien blir formatet ganske annerledes.

EA Play går av stabelen i år også, men med et litt annet format.
EA

I stedet for å invitere fans til spillfest i Los Angeles, velger EA en heldigital løsning for årets EA Play. Via Twitter varsler utvikleren at showet starter natt til 12. mai, norsk tid, med «verdenspremierer, nyheter og mer».

Ellers er detaljene om hva vi får se vage, men som vanlig kan vi regne med nye innslag i sportsseriene FIFA, NHL og Madden. Andre titler som potensielt kan dukke opp er det nye og uvanlige Star Wars-spillet som visstnok er under utvikling hos EA Motive, samt kanskje en smakebit på neste års Battlefield-spill.

Ingen E3, men spillnyhetene skal ut

Som vi har meldt tidligere blir det ingen E3-messe i år, men spillselskapene har fortsatt en haug med nye spill og ikke minst konsoller å vise frem.

Allerede denne uken – nærmere bestemt 7. mai – skal Microsoft vise frem spill fra sin kommende Xbox Series X. Etter sigende har Sony også planer om et PlayStation 5-show i nær fremtid.

Både Microsoft og Sony er blant selskapene som har sagt ja til å delta på Summer Game Fest. Spillfestivalen, som strekker seg fra mai til august, lover en rekke nyheter og andre arrangementer fra flere av spillbransjens største aktører.

EA har også en ny Apex Legends-sesong på vei.
Nye funksjoner og en fersk figur rulles ut 12. mai »

Siste fra forsiden