Summer Game Fest

Summer Game Fest skal fylle tomrommet etter E3

Geoff Keighley samler spillbransjen for fire måneder med nyheter og arrangementer.

Geoff Keighley, kjent som ivrig Hideo Kojima-fan og vert for The Game Awards, dro i helgen sløret av Summer Game Fest. Opplegget byr på en fire måneder lang feiring av spillbransjen, der fans kan se frem nyheter og spillopplevelser.

Tidligere i år ble det klart at det ikke blir noen E3-messe i år, og som Keighely forteller hadde det vært synd om 2020 forsvant uten noe «stort og magisk øyeblikk for hele spillbransjen».

Det var derfor han bestemte seg for å dra i gang Summer Game Fest, som går fra mai til august. Keighley påpeker at det ikke er snakk om ett stort show, men en serie med mindre arrangementer.

– Det er alle nyhetene dere har ventet på, men også arrangementer inne i spillene, spillbart innhold og demoer fra utvalgte spill, samt en bunke morsomme overraskelser, lover Keighley.

På Twitter delte arrangøren et utvalg av selskapene som har sagt ja til å delta, og om man ikke visste bedre skulle en nesten tro dette var en liste fra E3s glansdager.

Her finner vi PlayStation, Xbox, EA og Activision – som i stor eller liten grad har trukket seg tilbake fra messa de siste årene. CD Projekt RED, Bethesda, Steam og Square Enix er også med på lasset, samt Warner Brothers som kanskje omsider har tenkt til å dele nyheter om en viss svartkledd helt.

Programmet for Summer Game Fest er enda ikke klargjort. men detaljene skal visstnok legges ut på festivalens nettsider om kort tid.

Microsoft skal vise frem Xbox Series X-spill i en videosending 7. mai.
Nå får vi se neste generasjons spill »

Siste fra forsiden