E3 2022 - Summer Game Fest

Summer Game Fest har hovedfokus på spill som allerede er avduket

Geoff Keighley ber seere om å roe forventningene.

Summer Game Fest

Summer Game Fest vil i all hovedsak fokusere på spill som allerede er avduket. Det bekreftet arrangør og showvert Geoff Keighley denne uka.

Geoff Keighley (til høyre) og Crash Bandicoot.
Summer Game Fest

Det var under en livesending på Twitter (via VGC) at Keighely tok tak i ryktene som har svirret i forkant av torsdagens show. Han mente at noe av det han har sett er helt spinnvilt, og ba seere om å roe forventningene noen hakk.

– Vi har et par kunngjøringer av nye spill i showet, og forhåpentligvis noen overraskelser dersom alt holder. Men det er definitivt et show som i hovedsak er fokusert på spill som allerede er avduket, sa Keighely og fortsatte:

– Så vi gjør noen kule greier for dere, men dere bør definitivt holde forventningene i sjakk med tanke på de store bombene dere forventer. Dette er ikke The Game Awards.

I løpet av den korte sendingen bekreftet Summer Game Fest-sjefen at vi blant annet skal få se spilling fra The Callisto Protocol og Call of Duty: Modern Warfare 2. Gotham Knights og Cuphead: The Delicious Last Course blir også å se på showet, lovte Keighely.

Du kan følge programmet selv på YouTube, torsdag 9. juni fra klokken 20:00.

LES OGSÅ: Her er programmet for årets E3-erstatningsshow »

Siste fra forsiden