Summer Game Fest 2023

Summer Game Fest lokker med tre til fire «ganske store» spillnyheter

Showet byr på to timer med trailere og kunngjøringer.

TheGameAwards

Uten noe E3 i juni er det Summer Game Fest som tar på seg jobben med å lage sommerkalas for spillfansen. Det Geoff Keighley-arrangerte opplegget sparkes i gang 8. juni, og ifølge sjefen sjøl kan vi forvente flere spennende nyheter.

Under et intervju med Epic Games Store avslørte Keighley at programmet inneholder tre eller fire nyheter som kommer til å bli «ganske store for dette publikummet». Akkurat hva det betyr gjenstår å se, men showet har tidligere gjort seg bemerket for ting som den storstilte avdukingen av Elden Rings slippdato og første skikkelige trailer i 2021.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Ellers fikk vi vite at årets Summer Game Fest-show skal vare i rundt to timer. Seere loves flere spillavdukinger, men tilsynelatende i et litt mer bedagelig tempo enn trailerkaoset som vanligvis preger Keighleys andre arrangement – The Game Awards.

– Mens The Game Awards er veldig mye trailer, trailer, trailer, kunngjøring, kunngjøring, kunngjøring, er Summer Game Fest en mulighet til å snakke med utviklere, vise frem spill og gi litt mer bakgrunnsinformasjon om spillene.

Summer Game Fest har tidligere kunngjort samarbeidspartnere som Xbox, PlayStation, Square Enix, Steam, Ubisoft, Activision, Epic Games og EA. Hvor mange av disse som dukker opp på scenen 8. juni er imidlertid ikke sikkert, da større aktører som PlayStation, Xbox og Ubisoft skal ha sine egne presentasjoner.

LES OGSÅ: PlayStation har satt dato for sitt store sommershow »
LES OGSÅ: Microsoft har satt tidspunkt for sommerens Xbox- og Starfield-show »

Siste fra forsiden