PlayStation Showcase 2023

PlayStation har satt dato for sitt store sommershow

Lover over en time med nye PlayStation 5- og PlayStation VR2-spill.

Audun Rodem, Gamer.no

Ryktene om et PlayStation-spillshow i slutten av mai viste seg å stemme. Sony kunngjorde onsdag at selskapet skal holde sin store sommerpresentasjon 24. mai, klokken 22:00 norsk tid.

Du kan følge opplegget via enten YouTube eller Twitch.

Seere loves litt over en time med kommende spill for både PlayStation 5 og PlayStation VR2. Her blir det titler fra både PlayStation Studios og fra Sonys samarbeidspartnere rundt omkring i verden.

Spider-Man 2 vil trolig dukke opp under PlayStation Showcase.
Sony Interactive Entertainment

Utover det har vi ikke fått noen offisielle detaljer, men vi kan gjette på et par av spillene som vil dukke opp.

Spider-Man 2 skal lanseres senere i år, så her bør det vel komme en trailer og slippdato snart. Showet er også en god anledning for Naughty Dog å vise frem sitt The Last of Us-flerspillerspill, som utvikleren har hintet om i lang tid.

Ryktemølla skal ellers ha det til at Sony har inngått et slags samarbeid med Konami. Etter sigende kan det innebære PlayStation-eksklusivitet for nyversjoner av blant annet Metal Gear Solid og Castlevania, men tiden vil vise.

Sommeren lokker ellers med diverse spillshow i løpet av de neste ukene. Summer Game Fest blir 8. juni, etterfulgt av Xbox- og Starfield-show og Ubisoft Forward henholdsvis 11. og 12. juni.

LES OGSÅ: E3 2023 er avlyst »

Siste fra forsiden