PlayStation - sommer 2023

PlayStation skal angivelig holde sommershow i slutten av mai

Rykter hevder også at Sony har inngått en eksklusivitetsavtale med Konami for en rekke spill.

Sony Interactive Entertainment

Sony har enda ikke avslørt sine planer for spillsommeren 2023, men rykter om et PlayStation-show har allerede begynt å svirre. Angivelig skal selskapet vise frem PlayStation-spill allerede i slutten av mai.

Kilder med kjennskap til situasjonen forteller til VGC at sommerens store PlayStation Showcase avholdes rundt månedsskiftet mai-juni. Giant Bomb-journalist Jeff Grubb, som er kjent for å ha pulsen på bransjen, mener at showet vil avholdes senest 28. mai.

I så fall blir det Sony som åpner sommerens spillsirkus, etterfulgt av blant annet Summer Game Fest den 8. juni, Xbox og Bethesda Showcase 11. juni og Ubisoft Forward den 12. juni.

Hva PlayStation skal vise er foreløpig uvisst, men etter sigende vil showet ha et visst Konami-preg over seg. Ifølge Jez Corden fra Windows Central har Konami inngått en eksklusivitetsavtale med Sony, som visstnok inkluderer Silent Hill, Metal Gear og kanskje Castlevania.

Rykter om en nyversjon av Metal Gear Solid 3: Snake Eater har florert i lang tid, uten noen offisiell bekreftelse fra Konami. Hvorvidt spillet omsider dukker opp i sommer gjenstår å se.

LES OGSÅ: Oscar Isaac skal spille Snake i Metal Gear Solid-filmen »

Siste fra forsiden