Konami nye spill

– Konami har en «remake» av Metal Gear Solid 3 på gang

Skal også jobbe med andre Metal Gear-spill og nytt Castlevania-prosjekt.

Skjermbilde fra Metal Gear Solid HD Collection.
Konami

Nettstedet VGC melder at Konami jobber med en rekke uannonserte spill. Størst og mest konkret av disse er en nyversjon av Metal Gear Solid 3, som ifølge nettsiden skal utvikles av Virtuos Studios.

I tillegg skal selskapet jobbe med oppussede versjoner av andre Metal Gear Solid-spill, samt et nytt Castlevania-spill. Samtlige av spillene skal ifølge nettstedet annonseres neste år.

Virtuos Studios er et studio som har fokusert på å hjelpe andre store utviklingsstudio med å portere spill til andre plattformer. På listen over nyere spill de har jobbet med finner vi Switch-versjoner av The Outer Worlds og Dark Souls Remastered. I tillegg har de levert grafikk og annet innhold til spill som Uncharted 4, Battlefield 1 og Horizon Zero Dawn.

Ny giv?

De siste årene har Konami hatt heller lite å vise til på spillfronten, i hvert fall utenfor Japan, og utenfor fotballspillserien PES (nå kalt eFootball). Sist vi skrev om noe Metal Gear Solid 3-relatert var i 2016, da selskapet lanserte en pachinko-maskin basert på snikespillet. En pachinko-maskin er en japansk variant av den gode gamle enarmede banditten – en maskin man typisk finner i spillehaller.

I det siste har det likevel dukket opp noen tegn på at spillutgiveren begynner å sette inn et nytt gir. For noen uker siden fikk vi se en oppusset versjon av Castlevania-spillene fra Gameboy Advance, og et partnerskap med Bloober Team – studioet bak The Medium – ble også nylig offentliggjort.

Det ble ikke noe av dette fanspillet.
Fanutviklet nyversjon av Metal Gear Solid er kansellert »

Siste fra forsiden