Rykte: – Konami har minst to Silent Hill-spill på vei
(Bilde: Behaviour Interactive)

Silent Hill - rykter

Rykte: – Konami har minst to Silent Hill-spill på vei

Et av dem skal angivelig utvikles av The Medium-studioet.

Konami inngikk nylig et samarbeid med polske Bloober Team – kjent for spill som Observer og The Medium. Partene skal jobbe sammen om å utvikle flere nye spill, og ifølge rykter skal Silent Hill være et av samarbeidsprosjektene. 

Konami og Hideo Kojima skulle lage Silent Hills sammen, men spillet ble kansellert. Bilde: Konami

Ryktene dukket først opp for noen måneder siden, men har nå fått nye bein å gå på takket være en rapport fra VGC. Nettstedet har vært i kontakt med kilder med kjennskap til Bloober Teams planer, og disse kan fortelle at utvikleren jobber med noe som har «forbindelse til Silent Hill».

Det stemmer i så fall med en tidligere uttalelse fra Bloober-sjef Piotr Babieno. I februar hintet Babieno (via Gamesindustry.biz) om at teamets neste prosjekt var et grøsserspill fra en kjent serie, utviklet i samarbeid med en kjent utgiver. Silent Hill og Konami?

Videre påstår VGC at Konami har minst ett annet Silent Hill-spill i ovnen. Dette skal visstnok utvikles av en kjent japansk utvikler, men utover det har nettstedet ikke avslørt noen detaljer. 

Allerede i fjor gikk det rykter om at Konami ønsket å få på plass mer enn ett Silent Hill-spill. Disse nye ryktene tyder på at det er dette som skal skje nå, men inntil det japanske selskapet bekrefter noe er det bare å ta alt med en klype salt. 

LES OGSÅ: Silent Hill-skaperen har startet eget spillstudio »

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen