Silent Hill - rykter

Rykte: – Konami har minst to Silent Hill-spill på vei

Et av dem skal angivelig utvikles av The Medium-studioet.

Behaviour Interactive

Konami inngikk nylig et samarbeid med polske Bloober Team – kjent for spill som Observer og The Medium. Partene skal jobbe sammen om å utvikle flere nye spill, og ifølge rykter skal Silent Hill være et av samarbeidsprosjektene.

Konami og Hideo Kojima skulle lage Silent Hills sammen, men spillet ble kansellert.
Konami

Ryktene dukket først opp for noen måneder siden, men har nå fått nye bein å gå på takket være en rapport fra VGC. Nettstedet har vært i kontakt med kilder med kjennskap til Bloober Teams planer, og disse kan fortelle at utvikleren jobber med noe som har «forbindelse til Silent Hill».

Det stemmer i så fall med en tidligere uttalelse fra Bloober-sjef Piotr Babieno. I februar hintet Babieno (via Gamesindustry.biz) om at teamets neste prosjekt var et grøsserspill fra en kjent serie, utviklet i samarbeid med en kjent utgiver. Silent Hill og Konami?

Videre påstår VGC at Konami har minst ett annet Silent Hill-spill i ovnen. Dette skal visstnok utvikles av en kjent japansk utvikler, men utover det har nettstedet ikke avslørt noen detaljer.

Allerede i fjor gikk det rykter om at Konami ønsket å få på plass mer enn ett Silent Hill-spill. Disse nye ryktene tyder på at det er dette som skal skje nå, men inntil det japanske selskapet bekrefter noe er det bare å ta alt med en klype salt.

LES OGSÅ: Silent Hill-skaperen har startet eget spillstudio »

Siste fra forsiden