Silent Hill - rykte

Nye Silent Hill-rykter tenner håp blant fans av grøsserserien

Oppdatert: – Vi ser på muligheter for å fortsette serien, bekrefter Konami.

Illustrasjonsbilde hentet fra det kansellerte spillet Silent Hills.
Konami

Oppdatering 28. januar: Mens utviklere normalt lar være å kommentere denne typen rykter, har Konami tatt bladet fra munnen. I en uttalelse til Eurogamer forteller selskapet at det kikker på muligheter for å fortsette serien, men ellers er det lite å melde.

– Vi kan ikke dele noe på nåværende tidspunkt, men vi lytter til tilbakemeldinger fra kundene og ser på muligheter for å levere et nytt innslag i serien.

Opprinnelig sak følger.

Den populære grøsserserien Silent Hill har ligget i dvale i nærmere fem år, uten noen betydelige tegn til liv. Ferske rykter har imidlertid gitt fans fornyet håp om at serien kan være på vei tilbake.

Ønsket visstnok å lage to spill

Om ryktene stemmer kan vi få en ny start på serien som begynte i 1999.
Konami

Historien som har florert på Reddit og i sosiale medier de siste dagene hevder at Konami har to nye Silent Hill-spill i ovnen. Ett skal visstnok være en slags ny start for serien, mens det andre etter sigende er en episodebasert Telltale-lignende variant.

Ryktene har fått mye oppmerksomhet, spesielt fordi mannen bak – Twitter-bruker «@AestheticGamer1» – tidligere har truffet blink med lekkasjer knyttet til Resident Evil. Som han påpeker selv er dette imidlertid basert på hendelser fra et par år tilbake.

Konami skal den gang ha kontaktet ulike studioer i håp om å få inn gode ideer for hvordan de to spillene skulle bli. Kilder fra to studioer som ble kontaktet skal ha videreformidlet historien til AestheticGamer, men ingen av dem fikk jobben og ikke vet de hva som skjedde videre.

Historien stemmer for så vidt overens med Konamis egne uttalelser fra 2015, uten at det bør tolkes som noen bekreftelse. Etter bruddet med Metal Gear-skaper Hideo Kojima og kanselleringen av Silent Hills lovet selskapet at det skulle fortsette å lage spill til serien, men siden har vi ikke hørt noe.

Les også: Kojima skal tilsynelatende lage et nytt skrekkspill »

Siste fra forsiden