Silent Hill

Konami bekrefter Silent Hill-comeback

Skal avsløre seriens fremtid denne uka.

Illustrasjonsbilde fra det kansellerte Silent Hills-spillet.
Konami

De siste årene har det gått utallige rykter om et etterlengtet comeback for Silent Hill-serien. Utvikler Konami har vært svært hemmelighetsfull oppi det hele, men er nå omsider klar for å legge kortene på bordet.

Søndag varslet Konami at det kommer en Silent Hill-presentasjon denne uka. Onsdag 19. oktober, klokka 23:00 norsk tid, skal vi få «de nyeste oppdateringene om Silent Hill-serien» skriver utvikleren på Twitter, med en lenke til en nylig opprettet Silent Hill-nettside.

Grøsserserien Silent Hill debuterte i 1999 og nøt stor suksess i lengre tid. Så roet Konami ned på utgivelsene, og det foreløpig siste hovedspillet i serien kom i 2012.

Seriens siste offentlige forsøk på å starte opp igjen kom med P.T.-demoen som ble lansert i 2014. Den skulle bane vei for et spill kalt Silent Hills, men etter at spillsjef Hideo Kojima brøt med Konami ble prosjektet lagt på hylla.

Siden har det vært mange lekkasjer og hint om nye spill, men onsdag blir altså det første offisielle infodrysset fra Konami på mange år. Det hører også med til historien at det sørkoreanske sensurorganet nylig la ut en oppføring for noe kalt Silent Hill: The Short Message. Så får vi se om det ligger noe i det navnet.

LES OGSÅ: Hideo Kojima lager et nettskyspill i samarbeid med Microsoft »

Siste fra forsiden