Silent Hill - rykter

Ferske Silent Hill-rykter hinter om oppussinger og helt nye spill

Konami har rykket ut for å få fjernet lekkede bilder.

Illustrasjonsbilde fra Silent Hill-utvidelsen til Dead by Daylight.
Behaviour Interactive Inc.

Silent Hill er i vinden igjen, etter en ny runde med rykter om kommende spill fra den populære serien. Ingen ting er bekreftet så langt, men Konami har allerede rykket ut for å fjerne det som angivelig skal være lekkede bilder.

Lekkede bilder

Nye rykter om Silent Hill.
AestheticGamer1/Reddit

Ryktestormen blusset opp da Twitter-bruker Aesthetic Gamer la ut fire bilder fra det som visstnok skulle være en et nytt Silent Hill. Bildene viste blant annet et falleferdig hus og en slags fryktinngytende skapning, men de fikk ikke være oppe lenge.

Etter bare noen timer ble de erstattet med med teksten «Dette bildet har blitt fjernet etter at det ble rapportert av rettighetshaveren». Tilsynelatende hadde Konami, som eier rettighetene til Silent Hill, altså fått dem fjernet. I skrivende stund ligger de riktignok fortsatt på Reddit.

Er dette fra et nytt Silent Hill?
AestheticGamer1/Reddit

Aesthetic Gamer sitter angivelig på enda mer informasjon, som brukeren ikke er klar for å avsløre enda. Alt stammer imidlertid fra fra en tilsynelatende pålitelig kilde, som kunne fortelle at de lekkede bildene var fra 2020. Spillet kan med andre ord se annerledes ut i dag.

Oppussing og nye spill

Natt til mandag ble det mer oppstyr, da NateTheHate2 tok til Twitter for å melde hva han hadde hørt om Konamis Silent Hill-planer.

Han fortalte først og fremst at The Medium-skaper Bloober Team jobber med en nyversjon av Silent Hill 2. Denne skal etter sigende ha overhalte gåter, nye avslutninger og blir midlertidig konsolleksklusiv for PlayStation.

Videre hevdet han at Konami har flere Silent Hill-prosjekter på gang, inkludert et helt nytt hovedspill, og flere sidesprang.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

VentureBeat-journalist Jeff Grubb bekreftet så at alt dette stemmer med hva han har hørt fra flere forskjellige kilder. Ifølge Grubb skulle Konami opprinnelig avsløre mye av dette allerede under E3 i fjor, før utvikleren trakk seg.

Dette er bare det nyeste tilfellet av en lang rekke med hint og lekkasjer om Silent Hills fremtid. Konami fortsetter å holde kortene tett til brystet, og når utvikleren eventuelt planlegger å avsløre noe er uvisst.

LES OGSÅ: Nytt Mafia-spill angivelig på vei »

Siste fra forsiden