Dead by Daylight + Silent Hill

Husker du Silent Hill?

Den klassiske skrekkspillserien får nytt liv i Dead by Daylight.

Den klassiske Silent Hill-serien ligger brakk sammen med resten av Konamis eksklusive spillkatalog, og det vet utviklerne i Behaviour Interactive å dra nytte av. Det neste nedlastbare innholdet på vei til det populære Dead by Daylight er nemlig ingen ringere enn ikoniske skikkelser og steder hentet rett fra Silent Hill-serien.

Som vanlig får spillet en ny morder, en ny overlevende og et nytt kart, og denne gangen er det henholdsvis Pyramidhead, Cheryl Heather Mason og Midwich Elementary School som blir med på den asymmetriske flerspillermoroa.

Cheryl, møt Pyramid Head.
Behaviour Interactive

Pyramid Head dukket for første gang opp i Silent Hill 2 og har siden blitt et av de mest ikoniske skikkelsene fra skrekkspillsjangeren; Cheryl Heather Mason spiller en sentral rolle i Silent Hill: Shattered Memories; mens barneskolen Midwich er et av de viktigste stedene man besøker i det aller første spillet i serien.

I godt selskap

Pyramid Head vil blant annet kunne svinge det enorme våpenet sitt, men også grave grøfter som de overlevende må slite for å komme seg gjennom eller unngå helt.

Nifs type.
Behaviour Interactive

Dead by Daylight er et asymmetrisk flerspillerspill hvor fire overlevende må samarbeide for å lure og unnslippe en fysisk overlegen morder. For å overleve må de fire sanke ressurser og snike seg rundt i lyssky omgivelser mens de løser gåter og aktiverer generatorer som åpner utveien.

Dette er på langt nær det første interessante ekstrainnholdet spillet har fått: Fra før av har Dead by Daylight hentet kjente skikkelser fra blant annet SAW, Halloween, A Nightmare on Elm Street, Scream og Stranger Things, i tillegg til en rekke originale kreasjoner.

Dead by Daylight – Silent Hill Chapter slippes en gang i juni i år.

LES OGSÅ: Arnold Schwarzenegger er på vei til Predator: Hunting Grounds »

Siste fra forsiden