Predator: Hunting Grounds – Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger er på vei til Predator: Hunting Grounds

Snart kan du spille som helten fra den aller første Predator-filmen.

Illfonic

I en avsløring som gir fullstendig mening, ble det i går klart at man snart skal få spille som Arnold Schwarzeneggers figur, Dutch, i Predator: Hunting Grounds.

Dutch kommer i form av betalt ekstrainnhold, og med seg har han sine to ikoniske våpen fra den originale Predator-filmen: QR5 «Hammerhead»-rifla hans og den massive kniven hans svinger rundt i jungelen med.

De to våpnene blir tilgjengelig for alle spillere i juni, men de som betaler for figuren får altså leke seg med disse godsakene en hel måned før alle andre.

Nye jungeleventyr

Dutch er klar for Predator: Hunting Grounds.
Illfonic

Alle spillere får også tilgang på kassetter som låses opp etter hvert som man når nye nivåer. Disse kassettene inneholder historier fra og om Dutch som skal være med på å fortelle hvor han har vært siden handlingen i 1987-filmen. Alt det nye innholdet slippes den 26. mai, og er visstnok bare starten på en rekke nytt innhold som er på vei til spillet.

Predator: Hunting Grounds er et asymmetrisk flerspillerspill hvor fire spillere inntar rollen som jegere mens en femte spiller ikler seg den ikoniske drakten til selveste Predator. De to lagene må så jakte på hverandre og utføre oppdrag rundt om jungelen.

Vi ble ikke spesielt imponert over det vi fikk servert, og ga spillet skarve 3 av 10 mulige på karakterskalaen:

– Jeg liker tanken bak mange av spillets ideer, og det evner som sagt å by på spennende og kaotiske kamper her og der, men enda oftere ender det hele opp i en kjedelig, ubalansert og antiklimatisk spøk som fremstår som bortkastet tid for alle involverte., skrev undertegnede den gang.

Dette er for øvrig ikke det eneste spillet som har fått besøk av Arnold Schwarzenegger den siste tiden. Så sent som i oktober i fjor fikk Mortal Kombat 11 nedlastbart innhold i form av The Terminator.

LES OGSÅ: Mortal Kombat 11 får nå også besøk av Robocop »

Siste fra forsiden