Mortal Kombat 11: Aftermath

Robocop og en utvidet epilog på vei til Mortal Kombat 11

I tillegg får alle spillere nye baner, nye henrettelser og «friendships» i en gratis oppdatering.

Mortal Kombat 11 får snart masse nytt innhold, og det hele starter den 26. mai. Da kommer nemlig Mortal Kombat 11: Aftermath, en pakke som byr på tre ny figurer og en utvidet epilog som forteller hva som foregår rett etter spillets opprinnelige rulletekst.

Den nye historiedelen vil ha Shang Tsung, Fujin og Nightwolf i de mest sentrale hovedrollene, og de tre må nok en gang kaste seg ut i kampen mellom det gode og onde mens de utforsker grensen mellom tid og rom.

Det går unna i Earthrealm.
Netherrealm Studios

Nye figurer

De tre nye figurene består av to serieveteraner, når den tidligere nevnte vindguden Fujin vender tilbake sammen med den firearmede Sheeva.

Den tredje figuren er ingen ringere enn Robocop fra den klassiske filmserien med det samme navnet. Han kommer utstyrt med sin velkjente håndpistol, flammekaster og et poltiskjold.

Mortal Kombat har for vane å lage kamphaner av figurer fra skrekk- og actionfilmer fra 80- og 90-tallet: Det forrige spillet i serien lot deg blant annet spille som Jason Voorhees, Predator og Alien, mens Mortal Kombat 11 allerede har fått besøk av The Terminator, Joker og Spawn.

Robocop kaster seg etter The Terminator, Joker og Spawn.
Netherrealm Studios

Også gratisinnhold

I tillegg til alt det som følger med i Aftermath-pakken, vil spillet også få en del gratis ekstrainnhold den samme dagen. Dette kommer i form av to baner fra tidligere spill, nye «stage fatalities» og introduksjonen av «friendships».

«Friendships» er bisarre utgaver av de typiske henrettelsene, hvor figurene i stedet for å partere hverandre gjør koselige ting, slik som å hoppe tau, selge iskrem, grille eller leke med kosebamser. Rare greier. Koselige ... men rare greier i et spill som vanligvis er vold, blod og gørr hele tiden.

Vi var blant de mange som lot seg imponere av Mortal Kombat 11 da det ble lansert i april i fjor:

– Mortal Kombat 11 er et solid og vellaget slåssespill. Det er masse fansservice for de som har fulgt serien opp igjennom årene, men samtidig sier det hjertelig velkommen til nye spillere. [...] Mortal Kombat 11 er rett og slett bunnsolid, nesten fra start til slutt, skrev vår anmelder den gang.

LES OGSÅ: EVO 2020 kanselleres »

Les også
Anmeldelse: Mortal Kombat 11

Siste fra forsiden