Mafia 4

Nytt Mafia-spill angivelig på vei

Blir ifølge rykter en forløper til originalspillet.

Illustrasjonsbilde fra Mafia III.
2K

Utvikler Hangar 13 er i gang med å lage et nytt Mafia-spill, som skal foregå før hendelsene i originalspillet. Det hevder Kotaku.

Nettstedet har vært i kontakt med kilder som visstnok skal ha kjennskap til situasjonen. Disse forteller at det nye Mafia-spillet enda er tidlig i utviklingsfasen, men at planen er å lage en forløper til Mafia fra 2002.

Etter det Kotaku erfarer går spillet under arbeidstittelen Nero. Hangar 13 skal også ha gått over til Unreal Engine 5, i stedet for Mafia III-motoren som ble brukt for oppussingen av Mafia-trilogien.

Exit for studiosjefen

Gitt at ryktene stemmer vil arbeidet med et nytt Mafia foregå uten Hangar 13-sjef Haden Blackman. I en intern e-post (via VentureBeat) bekreftet 2K at Blackman forlater utvikleren etter åtte år. Han erstattes av Nick Baynes, som har ledet Hangar 13s Brighton-studio de siste fire årene.

– Vi er trygge på at studioet er i gode hender idet vi tar fatt på flere prosjekter som vi har underveis, og teamet har 2Ks fulle støtte, lød uttalelsen fra Hangar 13s moderselskap.

I tillegg til Blackman har Hangar 13-direktør Matthew Urban også takket for seg.

Hangar 13 måtte nylig skrote digert spillprosjekt.
Volt hadde allerede kostet 450 millioner da 2K satte ned foten »

Siste fra forsiden