Hangar 13 - Volt

Nytt spill fra Mafia 3-utvikleren er kansellert

Hadde visstnok allerede kostet 450 millioner kroner.

2K

Take-Two og datterselskapet 2K Games har kansellert et nytt og angivelig dyrt spillprosjekt, som var underveis hos Mafia 3-utvikler Hangar 13. Det melder Bloomberg.

Ifølge nettstedet skal det dreie seg om et uannonsert spill med kodenavn Volt. Kilder med kjennskap til situasjonen forteller at spillet skulle ta for seg superhelter og flerspillerelementer, men prosjektet hadde støtt på en rekke problemer siden arbeidet begynte i 2017.

– Det skulle bli en ny spillserie for Hangar 13, men 2K-ledelsen trodde ikke prosjektet var verdt å investere i ut ifra tiden det ville ta å fullføre produktet, heter det i rapporten.

Basert på den nyeste kvartalsrapporten fra 2K hadde prosjektet kostet 53 millioner dollar – eller 450 millioner kroner – før det ble skrotet.

Hvilke konsekvenser kanselleringen vil få for Hangar 13 og studioets ansatte er uklar. I en uttalelse til Kotaku forteller en talsperson for 2K imidlertid at målet er å fortsette med andre prosjekter.

– Vi har full tillit til Hangar 13s ledelse og utviklerteamet, og tror at de kan og vil levere kritiske og kommersielle suksesser i fremtiden. Hangar 13s ledelse jobber tett med 2K for å sørge for at ansatte i Hangar 13 kan fortsette å gjøre viktig arbeid, enten som del av Hangar 13 eller hos et av våre andre utviklerteam.

LES OGSÅ: Konseptkunst viser Valves kansellerte Stars of Blood-prosjekt »

Siste fra forsiden