Take-Two

Grand Theft Auto-utgiver Take-Two har flere nyversjoner på vei

Tre hittil uannonserte prosjekter.

Rockstar Games

Oppussing av gamle spill går aldri av moten, og Take-Two er blant spillselskapene som gladelig har kastet seg på. I sin nyeste kvartalsrapport melder utgiveren av blant annet Grand Theft Auto at totalt seks nyversjoner av gamle spill er på vei – hvorav tre er uannonserte prosjekter.

Take-Two eier blant annet rettighetene til Max Payne-serien.
Rockstar Games

De tre vi kjenner til er Grand Theft Auto V og Kerbal Space Program for PlayStation 5 og Xbox Series X/S, samt den frittstående utgaven av Grand Theft Auto Online.

Resten står kun oppført som «tre uannonserte», som alle skal slippes i løpet av inneværende regnskapsår. Det vil si en gang før 31. mars 2022.

Uten mer å gå på er det selvfølgelig vanskelig å gjette seg frem til hvilke spill det er snakk om. Én potensiell kandidat er imidlertid Red Dead Redemption 2, som så langt ikke har fått en egen versjon for PlayStation 5 eller Xbox Series X.

Take-Two sitter også på rettighetene til Mafia, Bioshock og Max Payne. Eller kanskje skal fans av Bully – også kalt Canis Canem Edit – endelig få oppfylt drømmen om at Rockstar skal tørke støv av den serien. Bare tiden vil vise.

Ellers har Take-Two varslet at et helt nytt spill skal avdukes senere denne måneden. Trolig blir dette under Gamescom Opening Night 25. august, der ryktene hevder at selskapet vil dra frem enten en Marvel-variant av XCOM eller det neste actionspillet fra Mafia III-skaper Hangar 13.

LES OGSÅ: Nå kan du spille Geoguessr med Grand Theft Auto V-kartet »

Siste fra forsiden