Metal Gear Solid - Oscar Isaac

Oscar Isaac skal spille Snake i Metal Gear Solid-filmen

Star Wars-skuespilleren meldte sin interesse allerede i mars i fjor.

Flickr/Gage Skidmore, Konami (Montasje: Gamer.no)

Oscar Isaac – kanskje best kjent som pilotkjekkas Poe Dameron i de tre nyeste Star Wars-filmene – har fått rollen som Solid Snake i Sonys kommende Metal Gear Solid-film. Det avslørte nettstedet Deadline denne uken.

Oscar Isaac har gjort seg kjent som Poe Dameron i Star Wars-universet.
Disney

Isaac har vært interessert i å spille Snake i lengre tid. Allerede i mars i fjor kunngjorde han at at rollen var den han ønsket seg mest fra samtlige filmprosjekter basert på videospill. Den gang var ikke prosjektet klart til å hente inn skuespillere, men nå har han altså fått ønsket sitt oppfylt.

Arbeidet med å laget Metal Gear-film begynte egentlig tilbake i 2006, men det var først nylig at prosjektet begynte å komme skikkelig i gang. Det er Kong: Skull Island-regissør Jordan Vogt-Roberts som styrer prosjektet, og med hovedrollen besatt ser det ut til at ting begynner å få fart på sakene.

Filmen er basert på det opprinnelige Konami- og Hideo Kojima-spillet fra 1998. Vi skal altså få følge Snake på tokt for å hente tilbake supervåpenet Metal Gear fra en bande terrorister, men noen nærmere detaljer er foreløpig ikke klare.

Når fans kan vente å se Isaacs Snake på storskjermen er også uvisst. Skuespilleren har en haug med andre prosjekter på gang, og ifølge Deadline er det ikke satt noen dato for når filmingen skal begynne.

Uncharted-filmen er omsider i gang for alvor.
Se det første bildet av Tom Holland som Nathan Drake »

Siste fra forsiden