Été

Fyll en verden med farger i dette nydelige indiespillet

Été lar deg leke kunstner i Montréal for en sommer.

Blant de mer kunstneriske innslagene under torsdagens «E3»-konferanser var Été, et indiespill hvor du inntar rollen som en kunstner som er på sommerferie i Montréal.

Man slippes løs i en grå og livløs verden, og hele spillet går ut på å bruke malingen man har med seg for å gradvis fylle verdenen med farger og nyanser.

Été.
Impossible/Skjermbilde fra YouTube
Été.
Impossible/Skjermbilde fra YouTube

For eksempel er man nødt til å fargelegge døren til leiligheten sin første gang man skal åpne den, mens man videre kan interagere med alt fra hunder til solsenger ved å male dem.

Når man fyller noe med farge, kan man samle den aktuelle fargen inn som erfaringspoeng, og jo flere farger man samler, jo større områder kan man male samtidig.

Spillet lar deg reise fram og tilbake mellom deler av byen ved hjelp av sykkelen din, noe som blir viktig når figurer man møter etter hvert ønsker at du skal lage kunst og plakater for dem.

Dette er en egen del av spillet, hvor man kan bruke gjenstander man har farget rundt omkring i verdenen for å lage todimensjonale malerier som man kan dele med andre eller henge i galleriet sitt. Det hele minner veldig om 2012-spillet The Unfinished Swan, noe som er et meget godt skussmål.

Été har planlagt lansering tidlig i 2024 og er foreløpig kun annonsert for PC.

Les alle nyhetene om spillene som vises i sommer »

Siste fra forsiden