EA Play til Xbox Game Pass på PC

Nå kommer EA Play til Game Pass på PC

Slippes allerede 18. mars.

EA

I fjor høst kunne vi melde at spillbiblioteket til EA, kalt EA Play, var på vei til Xbox Game Pass uten at kunder må betale noe ekstra for det. Selv om samarbedidet rullet ut på konsollversjonen av Game Pass på tampen av 2020, ble PC-versjonen utsatt av ukjente grunner. Nå virker det som om alt er klart.

18. mars knyttes EA Play og Xbox Game Pass for PC sammen. I likhet med Microsofts spillbibliotek byr EA Play på tilgang til over 60 spill – naturlig nok signert EA. Blant annet finner vi de nyeste Battlefield-spillene, samt fjorårets Star Wars: Rogue Squadron.

Slik setter du opp EA Desktop og Game Pass. (Video: Xbox)

For å dra nytte av spillene må kundene installere EAs nye spillprogram, EA Desktop, som fikk en betalansering onsdag ettermiddag. Denne appen skal på sikt ta over for EAs spillbutikk og -klient Origin, men er ikke helt ferdig ennå.

Etter det skal man kunne koble sammen EA-kontoen og Xbox-kontoen i Xbox-appen, og deretter installere EA-spillene fra Xbox-appen.

Du kan se en video av prosessen til høyre.

Game Pass vokser

EA-tilskuddet er det nyeste i en rekke av spill som lempes inn i Xbox Game Pass-tjenesten. Forrige uke landet 20 Bethesda-spill på plattformen, og denne uken har spillbiblioteket økt med Undertale, mens Octopath Traveler, Genesis Noir, Pillars of Eternity II: Deadfire, Supraland og Yakuza 6: The Song of Life alle kommer snart.

Xbox Game Pass har over 100 spill som roteres inn og ut. Kunder kan abonnere på en versjon til konsoll, en til PC, eller en som inkluderer begge kalt Xbox Game Pass Ultimate. Alle spill som lages og gis ut av Microsoft kommer dit på slippdagen, og forlater aldri tjenesten. I tillegg har tjenesten flere større og tredjepartsspill. Som en del av Ultimate-abonnementet får mann også nettspillingstjenesten Xbox Live Gold.

LES OGSÅ: Octopath Traveler blant en haug med nye Xbox Game Pass-titler

Siste fra forsiden