Octopath Traveler - Xbox Game Pass

Octopath Traveler blant en haug med nye Xbox Game Pass-titler

Microsoft fortsetter å pøse ut spill til tjenesten.

Square Enix

Xbox Game Pass-abonnenter har fått et lass med nye spill å leke med denne måneden, og mer skal det bli. I løpet av de neste dagene utvides Game Pass-biblioteket igjen, og tirsdag kunne Microsoft avsløre at Octopath Traveler er med blant den nye ladningen.

Square Enix-rollespillet Octopath Traveler kom opprinnelig til Nintendo Switch i 2019, og ble tatt godt imot av vår anmelder. 25. mars rulles det ut via Game Pass, forteller Microsoft, for både PC og konsoller.

Se hvilke plattformer de ulike Game Pass-spillene kommer til.
Xbox

Spill i lange baner

Samme dag som Octopath Traveler kommer også Genesis Noir, Pillars of Eternity II: Deadfire, Supraland og Yakuza 6: The Song of Life. De følger Empire of Sin, Nier: Automata, Star Wars: Squadrons og Torchlight III – som alle kommer 18. mars – før Narita Boy slipper til 30. mars og deretter Outriders fra 1. april.

Kultspillet Undertale kom for øvrig ut via Game Pass i dag. Og så kan vi vel ikke glemme pakken med 20 Bethesda-spill som fikk sin Game Pass-billett forrige uke – som del av Microsofts oppkjøp av det populære studioet.

Hva fremtidige Bethesda-spill angår har Xbox-sjef Phil Spencer bekreftet at disse i stor grad blir eksklusive for «plattformer med Xbox Game Pass». Med andre ord vil abonnenter ha en del å sette tennene i både nå og fremover.

LES OGSÅ: – Bethesda-spill blir eksklusive til plattformer med Xbox Game Pass fremover »

Siste fra forsiden