Outriders - Xbox Game Pass

Outriders kommer rett til Xbox Game Pass

Tilgjengelig på konsoll og mobil.

Square Enix

Outriders, det kommende skytespillet fra utvikleren bak 2011-spillet Bulletstorm, blir tilgjengelig via Xbox Game Pass fra dag én – det vil si 1. april. Det kunngjorde Xbox selv på mandag.

Outriders kommer rett til Xbox Game Pass. (Video: Square Enix)

I en melding på sine nettsider forklarer Game Pass-teamet at abonnenter kan gå løs på Outriders på Xbox One og Xbox Series X/S eller på Android-enheter via skyløsningen Xbox Cloud Gaming.

Spillet skal også til PC samme dag, men vil foreløpig ikke inkluderes i PC-varianten av Game Pass. Outriders lanseres også på PlayStation 4, PlayStation 5 og Google Stadia.

– Mangler særpreg

Outriders ble opprinnelig avduket i 2019, i en tid da E3-messer fortsatt var en greie. Spillet tar oss med til planeten Enoch, der spillere bygger en spillfigur med diverse våpen og evner og tar opp kampen mot monstre i ulike varianter – enten alene eller sammen med venner.

Vi testet Outriders i fjor, og mens det var noen gode ideer å spore meldte vår skribent om en litt uinspirert opplevelse.

– Outriders har en del spennende ideer, kule visuelle trekk og solid skyting, men det er vanskelig å komme over det faktum at spillet foreløpig ikke ser ut til å ha noe som helst særpreg utover den hissige spillestilen man blir lært opp til å følge, skrev Espen Jansen.

Siden den gang har en ny demo riktignok kommet på banen, og du kan teste opplegget selv på PlayStation, Xbox eller Steam.

LES OGSÅ: Nå blir det mer tidkrevende å nå nivåtaket i Marvel's Avengers »

Siste fra forsiden