Outriders

Krasjrapporter fra Outriders tar opp voldsomme mengder lagringsplass

Spiller fant 23 GB med rapporter på harddisken.

Square Enix

Actionspillet Outriders har støtt på en rekke problemer siden spillets lansering tidligere denne måneden. Det meldes om tilkoblingsproblemer og spillkrasj, og for enkelte spillere har all krasjingen gått hardt utover lagringsplass på PC-en.

23 GB med krasjrapporter

For hver gang Outriders lukkes på grunn av en feil, oppretter spillet en krasjrapport. Disse kan sendes inn for å hjelpe utvikleren med å finne ut hva som gikk galt, men gjør ellers ikke mye av seg. Med gjentatte krasj baller det riktignok fort på seg, som flere spillere har fått oppleve.

Outriders.
Square Enix

Via Reddit la «Toasteroven47» denne uken ut et bilde av sin mappe med krasjrapporter fra Outriders, som inneholder hele 23 GB med filer. I andre tråder meldes det om mapper på over 30 GB.

Akkurat hvorfor Outriders-rapportene tar så mye plass er ikke godt å si, men det er greit å vite at man fint bare kan slette dem. Vil du sjekke hvor mye plass Outriders-krasj har kostet deg, går du inn i følgende mappe på PC-en din:

C:\Users\[ditt brukernavn]\AppData\Local\Madness\Saved\Crashes

Her på bruket fikk Outriders en strålende mottakelse, til tross for en trøblete start. Anmelder Gøran Solbakken sa at alle burde gi spillet en sjanse, og trakk spesielt frem kampsystemet som velfungerende og spennende.

Outriders er tilgjengelig på PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S.

LES OGSÅ: Så kraftig PC må du ha for å kjøre Resident Evil Village »

Siste fra forsiden