EA Play - prishopp

EA jekker opp prisen på sin abonnementstjeneste

EA Sports FC 24 er blant spillene som inkluderes i et EA Play Pro-abonnement.
EA

EA justerer opp prisen på abonnementstjenesten EA Play. Det melder blant annet Gamesindustry.biz.

Avhengig av hvilken type abonnement og varighet du velger, er det snakk om en ganske omfattende prisøkning. Standard EA Play-tilgang går fra 33,50 kroner til 59 kroner i måneden. Årsabonnementet går fra 199 til 399 kroner.

For de som er oppe på EA Play Pro-nivået, stiger månedsprisen fra 149 kroner til 183 kroner. Den dyrere varianten av abonnementstjenesten går fra å koste 999 kroner 1199 kroner i året.

For eksisterende abonnenter trer prisendringen først i kraft fra 10. mai.

Etter det Gamesindustry.biz erfarer gjør EA justeringene for å reflektere valutakursendringer verden over. I tillegg ønsker spillmakeren at prisene skal være mer på linje med lignende tjenester.

Både Sony og Microsoft økte prisene på sine abonnementsløsninger i fjor. Den dyreste varianten av PlayStation Plus koster nå 165 kroner i måneden, mens Xbox Game Pass Ultimate-prisen ligger på 139 kroner per måned.

EA Play er for øvrig inkludert i abonnementet for alle som har Xbox Game Pass Ultimate.

EA Play gir spillere tidlig prøvetilgang på nye spill, med opptil 10 timers spilletid på utvalgte titler. De får også tilgang på et bibliotek med eldre EA-spill. EA Play Pro gir dette og ubegrenset tilgang på alle nyutgivelser.

LES OGSÅ: EA skal ha lagt Dead Space-serien på hylla »

Siste fra forsiden