EA Play Live 2022

EA dropper sitt årlige spillshow

I stedet skal nye spill vises frem hver for seg når de er klare.

EA

Spillkalenderen for sommeren 2022 har blitt enda litt tommere. EA melder nemlig at det ikke blir noe av utviklerens årlige spillshow – EA Play Live.

Dead Space-nyversjonen var blant spillene som ble avduket under fjorårets EA Play Live.
EA

En talsperson for EA forteller til IGN at utvikleren fortsatt skal vise spill, men at det blir i tur og orden etter hvert som ting blir klart.

– Vi elsker EA Play Live ettersom det er vår måte å nå ut til spillerne våre og dele hva som er nytt med dere alle. I år får vi imidlertid ikke til å vise dere alt på én dag. Vi har spennende ting som skjer hos studioene våre, og i år skal vi dele mye mer om disse prosjektene etter hvert som tiden er inne for hvert av dem, lød uttalelsen.

EA brøt ut fra E3-sirkuset tilbake i 2016, og har siden kjørt sitt eget opplegg i stedet. Under koronapandemien har utvikleren fortsatt holdt sendinger på nett, men i år blir det altså ikke noe felles show for kommende EA-spill.

E3 blir det for øvrig heller ikke noe av i 2022. Arrangøren bak den tradisjonsrike spillmessen, ESA, bekreftet i januar at covid-19 fortsatt gjorde det for vanskelig å holde et stort arrangement. ESA vil vurdere alternative løsninger, som å avholde alt på nett, men foreløpig er ingen detaljer spikret.

LES OGSÅ: The Gathering arrangeres på nett i år også »

Siste fra forsiden