EA Play 2019

EA holder nytt Play-arrangement i år, men dropper den tradisjonelle presse­konferansen

Lover mindre prat og mer spill.

EA

I 2016 trakk EA seg bort fra det travle E3-gulvet, til fordel for et eget arrangement for fans – kalt EA Play. For fjerde gang inviterer utgiveren til en ny runde med Play i sommer, men denne gangen blir formatet litt annerledes.

– Det handler om spillene

EA kutter mye av oppstyret fra EA Play, og fokuserer heller på spillene.
EA

Når EA sparker i gang arrangementet den 7. juni blir det uten den tradisjonelle pressekonferansen som åpningsnummer. I en kunngjøring på sine nettsider forteller utgiveren at årets EA Play skal handle mer om spillene og mindre om alt maset som gjerne følger med E3-sirkuset.

– Vi dropper pressekonferansen i år og erstatter den med flere direktesendinger, som går i løpet av arrangementets to første dager. Dermed får dere mer av det dere har sagt dere vil ha – mer spilling og oppdateringer fra teamene som lager spillene.

Etter å ha satt av den første dagen for presse, «influencere» og andre bransjefolk åpner EA dørene for den årlige fanfesten. Fra 8. til 9. juni kan alle som sikrer seg en gratisbillett stikke innom arrangementet, for å prøve en håndfull kommende titler.

Akkurat hva EA planlegger å vise frem er foreløpig uvisst, men som vanlig kan vi i hvert fall vente sportsspill som FIFA, Madden, NHL og så videre. Ellers får vi trolig se mer av Respawn-spillet Star Wars Jedi: Fallen Order, samt nye innslag av Need for Speed og Plants vs. Zombies.

EA og Respawn har oppnådd stor suksess med Apex Legends.
Battle royale-spillet har over 50 millioner spillere »

Siste fra forsiden