Apex Legends - 50 millioner

Apex Legends har nådd 50 millioner spillere på én måned

Respawn-spillets tidlige vekst blåser forbi Fortnite.

EA

Apex Legends vokser seg stadig større, og ferske tall fra Respawn avslører at over 50 millioner spillere har kastet seg på i løpet av spillets første måned. Utvikleren delte nyheten på Twitter, sammen med diverse statistikk som du kan se i videoen under.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Det har vært en bratt vekstkurve for Apex Legends, som nådde sin første spillermillion kun åtte timer etter lansering. Etter én uke var tallet oppe i 25 millioner, og på de siste tre ukene har det altså doblet seg.

Raskere enn Fortnite

50 millioner på 28 dager må sies å være imponerende, spesielt med tanke på at det knapt var noen som hadde hørt om Apex Legends for 29 dager siden. Respawn ventet som kjent til lanseringsdagen med å offisielt avduke spillet.

Les også: Slik blir du god i Apex Legends »

Til sammenligning tok det Fortnite Battle Royale drøyt tre måneder å nå 45 millioner spillere – et tall Apex har blåst forbi på rekordtid. Fortnite har siden klatret til godt over 200 millioner, og hvorvidt Respawn-spillet noen gang vil komme seg så langt kommer trolig an på hvor flink utvikleren er med å slippe nytt innhold.

Fortnite-skaper Epic Games' hyppige oppdateringer og nyheter for spillere har helt klart bidratt til at spillet har holdt seg så vanvittig populært siden lanseringen i september 2017. Epic har også vist en villighet til å implementere gode ideer fra andre spill i Fortnite, og nylig introduserte utvikleren det populære «ping»-systemet til Apex Legends.

Apex Legends er tilgjengelig for PC, PlayStation 4 og Xbox One, og er gratis å laste ned.

Respawn har på sin side lovet et sesongpass med nytt innhold for Apex Legends.
Når vi kan vente det er imidlertid uvisst »

Siste fra forsiden