Star Wars Battlefront 2

Star Wars Battlefront 2 har fått sin siste innholdsoppdatering

DICE skal nå fokusere på neste Battlefield.

EA DICE har sluppet innholdsoppdateringer til Star Wars Battlefront 2 i over et år, men nå er det slutt. Det skriver utgiveren på sine hjemmesider.

Den seneste oppdateringen som byr på nytt innhold – The Battle on Scarif – slippes i dag 29. april og blir den aller siste, kan EA opplyse. En trailer for oppdateringen ser du øverst i artikkelen.

– Etter april går vi over til en fase hvor serverne, in-game-utfordringer, events som Double XP og mer, og støtte til spillet vil bære denne brede og rike Star Wars-opplevelsen inn i fremtiden. Dette betyr at vi beveger oss bort fra regelmessige innholdsoppdateringer, skriver EA.

Skal fokusere på Battlefield VI

Den nye oppdateringen tar spillerne med til den tropiske planeten Scarif, hvor slagene vil foregå i omgivelser bestående av palmetrær og sandstrender. Flere detaljer om hva oppdateringen inneholder finner du hos EA.

EA DICE skal fokusere på Battlefield VI fremover. Bildet er hentet fra Battlefield V.
EA

Som Gamer.no rapporterte for bare dager siden har EA også kunngjort at Battlefield V ikke lenger vil få nye innholdsoppdateringer etter den neste oppdateringen som slippes til sommeren.

Det EA nå vil jobbe mindre med disse spillene betyr at de skal rette oppmerksomheten mot det enste innslaget i Battlefield-serien.

– I et lengre perspektiv fokuserer studioet på fremtiden til Battlefield, som vi vil bringe til spillerne i 2021, sa EA i en uttalelse gjengitt hos blant andre IGN.

Utgiveren indikerte allerede i fjor høst at det neste spillet i serien ville drøye litt lengre enn tidligere, med den begrunnelsen at EA ønsker å dra nytte av den større spillerbasen som vil komme med den nye konsollgenerasjonen.

Les også: Snart kommer det ikke lenger nytt innhold til Battlefield V »

Siste fra forsiden