Battlefield V

Snart kommer det ikke lenger nytt innhold til Battlefield V

EA DICE skal slippe én oppdatering til.

EA

EA DICE har holdt det gående med det seneste innslaget i Battlefield-serien i cirka halvannet år, men nå er det omsider snart slutt for Battlefield V.

På sine hjemmesider opplyser utgiveren at Battlefield V får sin siste «standalone»-oppdatering til sommeren – nærmere bestemt i juni. En spesifikk dato foreligger ennå ikke.

EA DICE skriver at de står overfor utfordringer knyttet til det å jobbe hjemmefra – noe mange andre spillstudioer som kjent gjør for tiden – men lover å komme med flere statusoppdateringer senere.

Ukentlige belønninger

Akkurat hva som kommer i juni-oppdateringen er uvisst, men ifølge utgiveren vil den by på blant annet nye våpen og diverse endringer av spillet.

EA

Det seneste Battlefield V-kapittelet Into the Jungle avsluttes for øvrig den 29. april.

At spillet ikke lenger får mer innhold betyr imidlertid på ingen måte at EA DICE skal slutte å jobbe med spillet. Blant nyhetene som kommer etter juni-oppdateringen er ukentlige belønninger som lar spillere låse opp utstyr man måtte ha gått glipp av, og det planlegges også diverse ukentlige aktiviteter.

Ikke minst vil EA DICE fortsette arbeidet med å få bukt med juksing i spillet, og ifølge utgiveren har de på plass et dedikert team som jobber med saken daglig.

Battlefield V ble lansert i november 2018 til relativt gode anmeldelser, men spillet fikk ikke like god mottakelse som forgjengeren Battlefield 1. Vår egen anmelder endte på en lunken 6 av 10 poeng.

Det kan gå lenger tid før vi får et nytt Battlefield-spill: EA drøyer lanseringen av det neste innslaget på grunn av den nye konsollgenerasjonen »

Siste fra forsiden