Battlefield V

USA og Japan inntar Battlefield V til høsten

EA legger kampene til Stillehavet, med blant annet en tur til Iwo Jima.

EA

Tidligere denne uken hintet EA og DICE om at Battlefield V vil ta turen til Stillehavsregionen i løpet av året. Lørdag kom endelig bekreftelsen, og konflikten mellom USA og Japan sniker seg inn i spillet til høsten.

Battlefield V.
EA

Den nye siden av andre verdenskrig – i hvert fall i Battlefield V-sammenheng – inkluderes som del av spillets femte store utvidelse. Kapittel fem har så langt fått hverken navn eller slippdato, men på EA Play-arrangementet serverte utvikleren de første detaljene.

Utvidelsen byr på flere kart, hvorav tre skal rulles ut før utgangen av 2019. DICE hadde ikke med seg bilder av brettene, og nøyde seg med å vise konseptkunst fra blant annet en ny og forbedret versjon av det klassike Battlefield-brettet Iwo Jima.

Amerikanske og Japanske styrker blir naturlig nok med som spillbare fraksjoner, mens vi skal få en bunke nye våpen og annet utstyr. Flere kjøretøy blir også med, og ettersom kampene i stor grad er satt til mindre øyer, kan spillere forvente en båttur eller to.

Tilbake til Norge

Før spillere får ta turen til Stillehavet, venter kamper på et knippe nye Europeiske kart – inkludert enda ett satt til Norge. Det første av dem, ørkenkartet Al Sundan, rulles ut 27. juni, før greske Marita slippes i juli.

I August er tilbake til Frankrike i Provence, før kampene igjen kommer til Norge i Lofoten Islands. Sistnevnte markerer det fjerde norske kartet i Battlefield V, med Fjell 652, Narvik og battle royale-brettet Halvøy. Spillet har også en norsk enspillerkampanje, som er basert på tungtvannsaksjonen på Vemork.

Det Battlefield V ikke har er nazister.
EA forklarte nylig at fiendene man møter ikke har noen politisk tilknytning »

Siste fra forsiden