Battlefield V - Wake Island

Slik blir Battlefield Vs nytolkning av klassiske Wake Island

Kartet slippes denne uken sammen med brukerstyrte servere.

Ventetiden på Wake Island-kartet i Battlefield V er snart over. EA kunngjorde nylig at den klassiske øya blir tilgjengelig på samtlige plattformer fra 12. desember, og slapp samtidig en trailer for kartet.

Slik ser Wake Island ut fra oven.
EA

Videoen – som du kan se over – gir et glimt av hva spillere kan forvente fra denne versjonen av Wake Island. Den hesteskoformede øya som har dukket opp i utallige varianter opp gjennom Battlefield-historien har fått nok en overhaling, med en rekke justeringer for å forbedre opplevelsen.

Sammenlignet med den opprinnelige utgaven av Wake Island fra Battlefield 1942, er Battlefield V-varianten dobbelt så stor. DICE har riktignok introdusert flere endringer i terrenget, slik at man kan komme seg rundt uten fare for å bli meid ned av skarpskyttere hele tiden.

Samtidig skal det være lettere å ta seg frem med kjøretøy, både til lands og til vanns med amfibiebiler og -stridsvogner. Selvfølger byr Wake Island også på kamper i lufta, samt luftvern på bakken for å eliminere bombefly.

Spillerstyrte servere

Ved siden av Wake Island kunngjorde EA også en offisiell slippdato for såkalte Community Games. Funksjonen kommer ut 9. desember og lar spillere bygge akkurat den Battlefield-opplevelsen de selv ønsker.

Ved å opprette en Community-server, får spillere velge alt fra kart og moduser som skal spilles til hvem som får være med. Community Games gir også tilgang på en rekke tidsbegrensede moduser, forteller EA, inkludert de som ikke er tilgjengelige via offisielle servere.

Les også: EA drøyer lanseringen av et nytt Battlefield »

Siste fra forsiden