Battlefield V

Battlefield V skroter planlagt fem-mot-fem-modus

DICE fokuserer mer på å kvalitetssikre eksisterende innhold.

EA

En planlagt fem-mot-fem-modus for Battlefield V vil likevel ikke se dagens lys. Det melder DICE i et ferskt blogginnlegg på spillets nettsider.

I stedet for nye moduser vil DICE fokusere på forbedring av Battlefield Vs eksisterende innhold.
EA

Som seniorprodusent Ryan McArthur forteller skyldes skrotingen et økt fokus på å bedre kvaliteten til Battlefield Vs eksisterende innhold. Med det som bakgrunn ble introduseringen av en konkurransebasert modus et steg i feil retning.

– Et økt fokus på å forbedre kvaliteten til helhetsopplevelsen, samt å levere mer av det innholdet dere vil ha, har ført til at vi går vekk fra våre opprinnelige planer om å tilby en konkurransebasert 5v5-modus. Å ikke skape denne modusen var en tøff beslutning, men det ble livsviktig for at vi raskere kunne nå mål knyttet til fiksing av feil og introdusering av nytt innhold, forklarer McArthur.

I stedet for å opprette en ny modus vil DICE støtte opp om det konkurransebaserte miljøet som allerede eksisterer rundt spillet. Utviklere lover å jobbe nærmere med spillerne for å få til dette.

Bedre ytelse og nye kart på vei

Battlefield V tar snart en ny tur til Norge, med kartet Lofoten Islands.
EA

Videre tok blogginnlegget for seg andre funksjoner og nyvinninger som fortsatt er på vei til spillet. Den neste oppdateringen for Battlefield V, kalt 4.4, vil blant annet fikse ytelsesproblemer knyttet til hakking og såkalt «desync» som har dukket opp i spillet i det siste.

Oppdateringen vil også rulle ut to nye kart til spillet – franske Provence og norske Lofoten Islands – i tillegg til en økning av nivåtaket for spillere fra 50 til 500. Senere i september kommer enda et kart – Operation Underground – som del av oppdatering nummer 4.6, før Battlefield V legger kampene til stillehavet og Iwo Jima en gang på denne siden av årsskiftet.

Les også: USA og Japan inntar Battlefield V til høsten »

Siste fra forsiden