Battlefield V - Mercury

Battlefield V får et nytt kart denne uken

Mercury byr på asymmetriske kamper i Hellas.

Battlefield V får snart et helt nytt flerspillerkart, det første siden lanseringen av Panzerstorm i desember i fjor. Mercury legger kampene til de greske øyer, nærmere bestemt på Kreta, og rulles ut gratis for alle spillere den 30. mai.

Mercury legger kampene til Kreta.
EA

EA og DICE har hintet hintet til nykomlingen ved flere anledninger, men kunne først på mandag avduke akkurat hva spillere har i vente. Traileren øverst i artikkelen viser de fargerike omgivelsene man får boltre seg i, og gir i tillegg en forsmak på det utvikleren beskriver som asymmetriske kampforhold.

Tyske styrker kontrollerer lufta

I Mercury stiller de britiske styrkene med stridsvogner og et fåtall fly, mens tyskerne gis total kontroll over luftrommet med muligheten til å sende langt flere piloter til værs.

De allierte må bruke kartets kuperte terreng til sin fordel, og blir avhengige av effektiv navigering av omgivelsene for å sikre seg et overtak. Ifølge DICE vil kartets vertikale design gjøre det enklere å snike seg rundt og overraske motstanden, et element som kan benyttes av begge sider.

Mercury er det første av to planlagte kart som tar for seg kampene i Hellas under andre verdenskrig. Det neste – Marita – vil introduseres i juni som en del av Battlefield Vs fjerde kapittel. Du kan lese mer om skytespillets kommende utvidelser på EAs nettsider.

Skytespillfans får trolig snart vite mer om neste Call of Duty.
Ifølge rykter byr årets utgave på en fersk start for Modern Warfare-serien »

Siste fra forsiden