Battlefield V

Battlefield V tar turen til Lofoten i august

EA har avslørt en rekke nye kart for skytespillet.

Siden lanseringen av Battlefield V i fjor, har fans savnet et bedre kartutvalg. Ved siden av de åtte lanseringsbrettene har spillet kun fått tre nye kampområder – inkludert battle royale-brettet Halvøy – men nå lover EA at mer er på vei.

Battlefield V får mye nytt innhold i sommer.
EA

I en fersk trailer for spillet viste utgiveren frem fire nye brett, som blir tilgjengelige via gratisutvidelsen Chapter 4: Defying the Odds. Alle fire skal rulles ut i løpet av sommeren, og spillere kan blant annet se frem til en ny tur til Norge.

Fra Afrika til Lofoten

Det hele begynner 27. juni, med lanseringen av Al Sundan. Det nordafrikanske brettet byr på storslagne kamper i ørkenen, med både fly og stridsvogner til disposisjon. I juli vender krigen tilbake til de greske øyer og mer kupert terreng i Marita.

Les også: Battlefield V har fått et nytt kart »

I løpet av august kommer to kart, som fokuserer mer på nærkamp. Provence er satt til en landsby i Frankrike, mens Lofoten Islands inviterer på intens krigføring blant svaberg og rødmalte hus på norskekysten.

Ved siden av kartene lover EA en rekke nyheter for både flerspillerdelen og battle royale-modusen Firestorm. Begge skal få flere våpen og kjøretøy for spillere å utforske, mens utvikleren planlegger noen hittil uannonserte endringer til Firestorm-kartet.

Det slutter heller ikke der, og etter spillets fjerde kapittel venter enda mer innhold. Som traileren over hinter om vil det nye brettet Operation Underground lanseres en gang i oktober, før Chapter 5 vil by på kamper i Stillehavsregionen.

Siste fra forsiden