Battlefield V - Firestorm

Slik blir det norskinspirerte Battlefield V: Firestorm-kartet

– Ti ganger større enn spillets største flerspillerkart.

EA

25. mars ruller EA og DICE ut den etterlengtede battle royale-modusen for Battlefield V. Firestorm – som modusen heter – fikk sin første offisielle trailer like før helgen, og nå har utvikleren gitt oss en nærmere kikk på kartet.

Se Hamada (markert på venstre side av kartet) sammenlignet med Halvøy.
EA

Bilder publisert på spillets Twitter-konto viser det norskinspirerte kartet Halvøy fra lufta. Det er ikke veldig lett å tyde hva som blir å finne hvor, men vi får i det minste et klart inntrykk av hvor stort kartet er.

Som EA forteller er Halvøy det største kartet i Battlefields historie. Faktisk er det hele ti ganger større enn det største flerspillerkartet i Battlefield V – Hamada – og bildet over viser Hamada sammenlignet med Firestorm-kartet.

Halvøy er inspirert av norsk natur, og byr på både grønne skoger, snødekte åser og en innsjø.
EA

En kikk på oversiktskartet (til høyre) viser at Halvøy er delt i to, med skog og barmark i vest og snødekte åser i øst. I midten finner vi en innsjø, som for eksempel kan krysses med en av amfibiebilene vi fikk et glimt av i modusens trailer.

Med 64 spillere på et såpass stort kart, virker det sannsynlig at det kan ta en stund før man støter på fiender. Firestorm vil riktignok by på en rekke frivillige oppgaver og mål – som gir bedre belønninger for lag som gjennomfører dem – og disse vil tilsynelatende lokke spillere ut i kamp.

Firestorm inkluderes gratis for alle som eier Battlefield V på PC, PlayStation 4 eller Xbox One.

I påvente av Firestorm kan battle royale-fans prøve ut Apex Legends-nyheter.
Spillet får ny helt og Battle Pass denne uken »

Siste fra forsiden