Battlefield V - War in the Pacific

Battlefield V byr på stillehavskrig fra neste uke

Skytespillet får nye kart, samt amerikanske og japanske styrker.

Battlefield V-spillere får snart utkjempe nye kamper i Stillehavet, med lanseringen av War in the Pacific. EA og DICE kunngjorde denne uken at den etterlengtede utvidelsen skal rulles ut for samtlige plattformer 31. oktober, og samtidig serverte utvikleren en trailer for opplevelsen – som du kan se over.

Nye kart, nye fraksjoner

Iwo Jima er tilbake.
EA

War in the Pacific bringer tre nye innslag til Battlefield Vs mye kritiserte kartrotasjon. Ved utvidelsens lansering vil både Iwo Jima og Pacific Storm bli tilgjengelige, mens en ny variant av det klassiske Wake Island-kartet skal slippes en gang i desember.

Det er ingen stillehavskrig uten amerikanere og japanere, og de to fraksjonene gjør sitt inntog i War in the Pacific. Begge bringer med seg nye våpen og annet utstyr, og spillere loves blant annet kraftpluggene M1 Garand og Type 99 Arisaka, med mer i vente i månedene som kommer.

Både japanske og amerikanske styrker gjør sitt inntog i War in the Pacific.
EA

Ved siden av standardvåpen slenger DICE på to nye Battle Pickups, altså gjenstander som må finnes ute på slagmarken. Den første av disse er det sylskarpe Katana-sverdet, mens Battle Pickup nummer to er en M2-flammekaster. Begge er tilgjengelige uansett hvilken fraksjon du tilhører, så her er det førstemann til mølla.

Blant nykommerne til spillets bilpark er amerikanernes ikoniske Sherman-stridsvogn. War in the Pacific lokker med flere nye kjøretøy, inkludert kampfly, samt både biler og båter som er bygget for å komme seg raskt fra sted til sted på kartet.

Ellers introduserer utvidelsen nye Elite-figurer, ferske belønninger og ukentlige utfordringer. Du kan lese mer om disse på EAs nettsider.

Battlefield V har allerede fått et nytt brett denne måneden.
DICE hentet inspirasjon fra klassiske Operation Metro »

Siste fra forsiden