Her er flerspillerbrettene du kan hive deg ut i når Battlefield V lanseres

Fra norske fjell til afrikansk ørken.

I den nyeste traileren for Battlefield V, tar DICE en nærmere kikk på flerspillerbrettene som blir tilgjengelige for spillets lansering. Utvikleren har snekret sammen åtte brett, som strekker seg fra det kalde nord til ørken i Nord-Afrika.

Ved siden av videoen, som er tilgjengelig i videovinduet over, har DICE publisert grundige gjennomganger av hvert brett. Disse kan du se ved å trykke på lenkene nedover i artikkelen. Nederst i artikkelen kan du se bilder og oversiktskart over brettene.

To turer til Norge

Fjell 652.
EA

Flerspillerdelen i Battlefield V byr på ikke bare én, men to turer til Norge. Narvik-kartet har vi allerede hørt om og spilt selv, men spillere får også trekke enda lenger opp til fjells. Fjell 652-brettet legger kampene til en fjelltopp med skiftende værforhold, der aksemaktene må holde unna for fremadstormende allierte styrker.

Både Fjell 652 og Narvik er tilgjengelige i modusene Breakthrough, Conquest, Domination og Team Deathmatch. På fjelltoppen kan man i tillegg prøve seg på Airborne og Frontlines, mens bykartet Narvik også skilter med Final Stand-modusen.

Hamada, satt til Nord-Afrika, er ifølge DICE det største brettet som blir tilgjengelig ved lansering, og her blir det fokus på kamper med stridsvogner. Aerodome er også satt til den afrikanske ørkenen, der infanteri og kjøretøyer kniver om en nylig bombet flybase.

Videre går turen til Frankrike i Twisted Steel, et brett bestående av sumplandskap og en gigantisk jernbro. Arras, også et fransk brett, byr på stridsvognkamper på åpne sletter, men inneholder også en landsby designet for nærkampsituasjoner.

Rotterdam.
EA

I den nederlandske byen Rotterdam kjemper stridsvogner og infanteri i gatene, mens skarpskyttere tar plass i høye bygninger. Devastation-brettet er satt kort tid etter de brutale kampene i Rotterdam, og med ødelagte bygninger strødd omkring må spillere tilpasse seg til nye omgivelser.

Foruten de åtte lanseringsbrettene har EA og DICE planer om enda flere kamplokaler. Det første brettet som blir tilgjengelig en gang etter spillets utgivelse heter Panzerstorm, og er satt til Belgia. Både Panzerstorm og alt annet av tilleggsinnhold til Battlefield V blir tilgjengelig gratis for alle som eier spillet.

Battlefield V lanseres 20. november, på PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Blant tilleggsinnholdet for Battlefield V er en battle royale-modus.
Firestorm, som den heter, lanseres i mars 2019 »

Les også
Anmeldelse: Battlefield V

Siste fra forsiden