Battlefield Vs battle royale-modus kommer i mars

DICE har avduket veikartet for alt som skjer etter lansering.

EA

Onsdag ettermiddag forteller DICE at Battlefield Vs battle royale-modus ikke bli å se før i mars 2019. Utvikleren har fra før av varslet at modusen – kalt Firestorm – ikke blir tilgjengelig når spillet lanseres 20. november, men har ikke tidligere gitt noe slipprom.

Annonseringen kommer i som en del av at DICE har lagt frem planene for alt som skal slippes i etterkant av lanseringen, som en del av live-tjenesten de kaller Tides of War.

Tides of War-planene.
EA

Første bit ute er et nytt flerspillerkart kalt Panzerstorm, samt enspilleroppdraget The Last Tiger som slippes om lag to uker etter at spillet er lansert. Deretter pøser DICE på med en øvelsesmodus en gang i desember eller januar, i tillegg til muligheten til å fikle med kjøretøy på ulike måter.

Mellom januar og mars får spillet samarbeidsoppdraget Combined Arms og to nye spillmodi – Rush og Squad Conquest. Så, i mars, sammen med Firestorm, kommer også et nytt kart: Battle for Greece. Du kan se hele veikartet til høyre.

Alt innholdet er gratis.

Andre verdenskrig igjen

Battlefield V ble først avduket i mai. Denne gangen går turen til 2. verdenskrig igjen, men fokuset skal ligge på steder som ikke har fått så mye fokus til tidligere i spill. Faktisk skal vi i War Story-modusen få spille som en norsk kvinne i Norge, noe som selvfølgelig blir ekstra spennende for oss her på berget. Vi fikk faktisk nylig tatt en nærmere titt på War Story-oppdraget som finner sted i Narvik i Norge.

Også nytt av året er det at EA dropper «premium pass»-ordningen, til fordel for Tides of War-utrullingen som vi har satt lys på over. De har også fortalt at spillet ikke får «loot boxes» av noe slag.

LES OGSÅ: Vi har testet Battlefield Vs historiemodus satt til Narvik, og spurt ut den svenske utviklersjefen i DICE »

Siste fra forsiden