Apex Legends S5

Apex Legends' neste helt ødela nettopp store deler av Kings Canyon

Se blodfersk trailer for battle royale-spillets femte sesong.

Apex Legends er på vei inn i sin femte sesong, og som med de fire forrige betyr dette at masse nytt innhold er på vei til det populære battle royale-spillet. Fram til nå har vi kun fått vite hvem som er spillets neste helt er og at det skal bli mulig å vende tilbake kamper man mister kobling til, men i en blodfersk trailer (som du kan se over) ble det nettopp avslørt at vi mest sannsynlig skal vende tilbake til Kings Canyon for den kommende sesongen.

I traileren følger vi spillets neste heltinne, Loba, på hennes vei gjennom en underjordisk base. Hun benytter seg av flere ferdigheter underveis, deriblant muligheten til å teleportere ved å kaste et armbånd og å nappe et våpen ut av hendene på en fiende. Hvilke av disse egenskapene som dukker opp når figuren lanseres sammen med sesong fem er det fortsatt ikke godt å si.

Loba er klar for sesong 5.
Skjermbilde fra YouTube

Ny sesong, gammelt kart

Det mest interessante er likevel det som skjer mot slutten av traileren: Den underjordiske basen sprenger og det viser seg at vi befinner oss like utenfor Skull Town, et av de mest populære landingsstedene på spillets første kart, Kings Canyon.

Alt tyder altså på at vi skal tilbake til Kings Canyon, men at Lobas ødeleggelse av basen kommer til å få store følger for kartets topografi. Dette er helt i tråd med det utviklerne i Respawn Entertainment har gjort tidligere, da vi for eksempel fikk se hvordan Crypto sprengte en antenne som lot all slags monstre innta øya ved begynnelsen av spillets andre sesong.

Forvent mer info om den kommende sesongen, deriblant en nærmere titt på Loba, konkrete endringer på vei til de eksisterende kartene og et nytt «battle pass» i tiden framover. Den femte sesongen begynner den 12. mai.

LES OGSÅ: Star Wars Jedi: Fallen Order fikk plutselig nytt innhold »

Siste fra forsiden