Apex Legends – sesong fem

«Quests», skattejakt og omfattende kartendringer

Slik blir den femte sesongen av Apex Legends.

Etter en uke med trailere, hint og avsløringer, dro utviklerne av Apex Legends endelig gameplay fra den femte sesongen opp av hatten.

Her fikk vi se nærmere på den nye heltinnen og hennes interessante ferdigheter. Som forventet kan hun kaste armbåndet sitt for så å teleportere til det når hun vil, mens hennes ultimate angrep ser ut til å åpne en slags våpenbutikk for medlemmene på laget hennes.

Loba og Wraith har noe på gang utenfor Hydro Dam.
Respawn Entertainment

Ut på oppdrag

Som tidligere antatt vil hovedfokuset vende tilbake til Kings Canyon, som ble sprengt i fillebiter av Loba tidligere denne uka. Her har det skjedd store omveltninger, hvor vi blant annet ser at Skull Town er et digert krater, mens det også har blitt åpnet opp mange underjordiske ganger langt under kartet.

Utforsk Kings Canyon på natten for å finne deler av skatten.
Respawn Entertainment

Utover dette vil den nye sesongen også by på et splitter nytt konsept: «quests», eller oppdrag om du vil. Dette er sesonglange skattejakter hvor spillere må lete etter skattepakker i vanlige kamper som dernest låser opp ukentlige oppdrag som går ut på at man må utforske nattversjonen av Kings Canyon for å finne deler av skatten.

Det hele vil veves sammen i en lengre historiesekvens hvor man får stadige drypp om den nye helten Loba og hennes planer for å hevne seg på Revenant.

I tillegg kommer selvfølgelig et helt nytt «battle pass» som nok en gang byr på over hundre nivåer som alle låser opp kosmetiske gjenstander og valuta man kan bruke i spillet.

LES OGSÅ: Slik så det ut da Loba sprengte vekk Skull Town »

Siste fra forsiden