Ubisoft

Dette skal være Ubisofts nye Battle Royale-spill

Hyper Scape skal vises frem denne uken, ifølge lekkasje.

Lekket konseptbilde fra Twitter.
Twitter

Battle Royale-sjangeren er blitt mildt sagt populær i spillindustrien, noe som har ført til et aldri så lite kappløp om å kaste seg på karusellen. Nå har Ubisoft også noe nytt på gang, ifølge ferske rykter.

Blant andre nettstedet Polygon melder at Ubisoft har et nytt Battle Royale-spill på gang. Spillet skal visstnok hete Hyper Scape og holder et raskt tempo – og det skal etter alt å dømme vises frem allerede denne uken.

Teaser-nettside

Opplysningene om spillet kom i form av lekkasjer fra kilder med kjennskap til saken, men har også blitt underbygget av en nylig opprettet teaser-nettside for det som skal være et selskap i spillet, kalt Prisma Dimensions. Et knippe konseptbilder er i tillegg blitt lagt ut på Twitter av flere kilder.

Lekket konseptbilde fra Twitter.
Twitter

Både teaser-nettsiden og konseptbildene antyder at det dreier seg om et futuristisk konsept, og premieren vil ta publikum med til «neon-fylte gater» i en virtuell by kalt Neo Arcadia. Ifølge kilder skal spillet også utvikles spesifikt med streaming i tankene, og et partnerskap med Twitch skal allerede være inngått.

Ifølge nettsiden skal Hyper Scape offisielt avdukes den 2. juli, altså allerede til torsdag, og det blir tilsynelatende mulig å registrere seg for betaspilling via nettsiden.

Spillet utvikles angivelig av Ubisofts Montreal-avdeling – hovedstudioet bak de fleste av selskapets mest kjente spillserier som Assassin's Creed, Splinter Cell og Rainbow Six.

Ubisoft skal for øvrig holde sitt eget E3-alternativ den 12. juli, og da vil vi muligens få vite mer om spillet.

Les også: Assassin's Creed Valhalla-regissøren har trukket seg fra spillet »

Siste fra forsiden