Star Wars Battlefront II får tilbake mikrotransaksjoner

Men med store endringer.

EA

Progresjonssystemet i Star Wars Battlefront II ble som kjent møtt med heftig kritikk, og som en følge av klagestormen lovet EA store endringer. Nå har utgiveren gitt oss datoen for når endringene skal tre i kraft, og servert flere detaljer om hva som er nytt.

Det nye progresjonssystemet kommer på plass den 21. mars og skal ifølge EA by på et helt nytt design som blant annet berører de mye omtalte mikrotransaksjonene i spillet.

EA

Kort må tjenes gjennom spilling

En av nyhetene er at Star Cards, som er digitale kort som brukes til å oppgradere figuren sin, heretter kun vil bli mulig å opptjene gjennom spilling og vil ikke være mulige å kjøpe. Det samme gjelder alle andre objekter som har innflytelse på selve spillet.

Spilleren vil i stedet tjene erfaringspoeng for klasser, skip og figurer som du spiller med i flerspillerdelen, og om du tjener nok poeng til å gå opp i nivå vil du få én «Skill Point» som kan brukes til å låse opp eller oppgradere Star Cards som du vil benytte.

De berømte kistene i spillet vil heretter kun inneholde Credits, altså den digitale spillvalutaen, i tillegg til kosmetiske gjenstander. Kister opptjenes ved å logge på daglig, fullføre «Milestones» og via tidsbegrensede oppdrag.

EA har også kunngjort endringer i måten kosmetikken fungerer på i spillet. Fra neste måned vil det bli mulig å skaffe seg nytt utseende direkte gjennom Credits eller Crystals. Det er uvisst akkurat når dette kommer på plass, men de øvrige endringene kommer altså den 21. mars.

EA har også frisket opp Star Wars Battlefront II-opplevelsen med diger oppdatering »

Siste fra forsiden